top of page

FESTA DE L'ESPORT 2018

La 15a Festa de l’Esport de Sants-Montjuïc reconeix prop d’una cinquantena de clubs i esportistes dels nostres barris

Els equips esportius dels nostres barris van ser premiats, dilluns al vespre, en la XV Festa de l'Esport de Sants-Montjuïc, organitzada per Sants 3 Ràdio i EL3.CAT. Un any més, el Teatre de Sant Medir va quedar petit per la gran afluència d'assistents.

La 15a Festa de l’Esport de Sants-Montjuïc, organitzada per Sants 3 Ràdio i EL3.CAT, va tornar a posar punt final a una temporada plena d’èxits pels clubs dels nostres barris. Centenars de persones es van aplegar dijous al vespre al Teatre de Sant Medir, on també van estar convidats els esportistes i els seus equips. La gala va voler premiar la trajectòria dels diferents clubs que enguany celebren els seus respectius aniversaris. És el cas del Club Beisbol i Softbol Barcino que es va fundar l’any 2013, el Club Basquet Sant Antoni Poble-sec que arriba als 15 anys d’història, o el Cros Popular de Sants que també va rebre un reconeixement pels seus 40 anys. A més, el Bàsquet Proa Sant Medir va ser distingit per complir 65 anys, i també Bàsquet Ateneu Montserrat o la Unió Esportiva Poble-sec que n’han fet 90. L’Escacs Comtal Club també va ser premiat per complir 95 anys al barri.

El rendiment dels equips esportius dels nostres barris també van ser premiats amb les mencions de qualitat. Aquest reconeixement va anar a parar al Masculí Sub21 del Club Bàsquet Sant Antoni Poble-sec per haver tancat una temporada amb una segona posició al nivell A-1 de la categoria sots 21. Les del Femení Sub21 del BAM van ser guardonades per haver-hi accedit a la fase final de la categoria després de finalitzar la lliga regular del Nivell A en 3a posició. També van rebre mencions de qualitat el Masculí A del Sansur, el Femení A del BarnaSants, el Masculí de Terra Negra o el Tenis Taula del Centre Catòlic de Sants que ha protagonitzat una temporada intensa.

Un any més, també es van premiar als equips i jugadors més destacats d’aquesta temporada. Així, el premi al millor equip va anar a parar al Masculí A del BarnaSants que ha ascendit a la Tercera Divisió Nacional. I el premi a la millor esportista va anar a parar a les mans de la Míriam Monfort del Club Arc Montjuïc, que enguany ha aconseguit dos rècords d’Espanya i tres rècords de Catalunya, en només 15 dies.

CRÒNICA DE L'ENTREGA DE PREMIS

REVIU  L'ENTREGA COMPLETA

GALERIA FOTOGRÀFICA

bottom of page