top of page

FESTA DE L'ESPORT 2016

La 13a Festa de l’Esport de Sants-Montjuïc reconeix els equips i clubs esportius dels nostres barris

Més de 300 persones van omplir dimarts al vespre el Teatre de Sant Medir, per reconèixer la tasca de jugadors, jugadores i equips dels nostres barris, que tanquen una temporada esportiva excepcional.

La XIII Festa de l’Esport de Sants-Montjuïc, organitzada per Sants 3 Ràdio i EL3.CAT ha premiat, un any més, els jugadors i equips dels nostres barris que tanquen una temporada esportiva excepcional. El Teatre de Sant Medir va fer ple, i des de passades les vuit del vespre del dimarts al vespre, els presentadors del programa “Districte Esportiu” de Sants 3 Ràdio van engegar la gala premiant, com ja és tradició, a la Unió Esportiva de Sants que enguany ha fregat el pas d’aconseguir l’ascens a Tercera Divisió. Sergio Navarro va ser reconegut per haver estat el màxim golejador de l’equip santsenc d’enguany, amb 16 gols, i Jónatan Crivillés va considerar-se millor jugador de la temporada de la U.E.Sants.

La festa va commemorar diversos clubs que enguany estan de celebració. És el cas del Club Beisbol Barcelona que compleix 5 anys, el Centre Cultural Japonès “Shoshinkan Dojo” que ja arriba al desè aniversari, també el Barcelona Uroloki pels 25 anys d’esports al barri, el Zona Franca F.C. que en compleix 30, l’Atlètic Hostafrancs que es va fundar fa 40 anys, el Collblanc Sants que ja n’ha fet 70, o el C.E.Mediterrani que compleix ni més ni menys que el seu 85è aniversari.

Més tard, van entregar-se els premis col·lectius a aquells equips que enguany han tingut una temporada brillant. L’equip d’esports de Sants 3 Ràdio va creure que l’U.E.Sants ha estat el millor equip de la temporada, “per l’esforç, la dedicació i l’èxit aconseguit”. L’equip revelació va anar a parar al Proa Sant Medir sub 21, i el Club Ciclista Catalunya-Barcelona va ser reconegut per la seva àmplia projecció de futur.

CRÒNICA DE L'ENTREGA DE PREMIS

REVIU  L'ENTREGA COMPLETA

GALERIA FOTOGRÀFICA

VÍDEO DE L'ENTREGA DE PREMIS

LLISTAT DE PREMIS

Consulta la llista amb tots els premiats

bottom of page