top of page

FESTA DE L'ESPORT (2015)

La 12a Festa de l’Esport de Sants-Montjuïc premia als clubs i esportistes dels nostres barris

El Teatre de Sant Medir es va omplir dimecres per l'entrega de premis organitzada per Sants 3 Ràdio i EL3.CAT, on es van premiar aniversaris dels clubs, els màxims anotadors i golejadors, els equips que han guanyat campionats, i es van fer mencions especials per reflectir el que ha passat en l’esport de base.

Coincidint amb el final de temporada dels diferents equips esportius dels nostres barris, el departament d’esports de Sants 3 Ràdio i EL3.CAT va organitzar dimecres al Teatre de Sant Medir, la XII Festa de l’Esport de Sants-Montjuïc, on es van premiar aniversaris dels clubs, els màxims anotadors i golejadors, els equips que han guanyat campionats, i es van fer mencions especials per reflectir el que ha passat en l’esport dels barris durant aquesta temporada.

Es va començar entregant dos premis per part de la U.E.Sants. Sergio Navarro va estar premiat amb els dos guardons, com a màxim golejador d’aquesta temporada, amb 17 gols, i com a millor jugador de la temporada. Tot seguit es van entregar els premis generals que van atorgar-se als millors esportistes de Sants-Montjuïc per valorar i reconèixer la seva feina. Alguns equips van rebre un reconeixement per la trajectòria i consolidació als nostres barris. És el cas del BarnaSants Futbol Sala que compleix 5 anys, el Club Petanca Sants que en fa 30, o el Club Escacs Catalunya que celebra 40 anys. Entrant en la categoria dels veterans, el JAC Sants va rebre un reconeixement pels 80 anys de vida i pel gran resultat a la lliga EBA. També en bàsquet, es va felicitar un club històric al barri, concretament al Bàsquet Institució Montserrat (BIM) que enguany ha arribat als 85 anys.

CRÒNICA DE L'ENTREGA DE PREMIS

REVIU  L'ENTREGA COMPLETA

GALERIA FOTOGRÀFICA

LLISTAT DE PREMIS

Consulta la llista amb tots els premiats

bottom of page