top of page

FESTA DE L'ESPORT 2014

La 11a Festa de l’Esport de Sants-Montjuïc fa un reconeixement als clubs i esportistes dels nostres barris

La Festa de l’Esport de Sants-Montjuïc, organitzada pels programes esportius de Sants 3 Ràdio, va celebrar dimecres la seva onzena edició en un acte de reconeixement a totes les entitats esportives del barri que es va fer al Teatre de Sant Medir davant unes tres-centes persones. 

La XI Festa de l’Esport de Sants-Montjüic, organitzada pels programes esportius de Sants 3 Ràdio, va celebrar dimecres la seva onzena edició en un acte de reconeixement a totes les entitats esportives del barri que es va fer al Teatre de Sant Medir davant unes tres-centes persones. Abans d’iniciar l’entrega de premis, Núria Feliu, cantactriu santsenca, va dirigir unes paraules per tal de relacionar l’esport i el país. Núria Feliu va anunciar: ‘‘L’any 1992, per les Olimpíades, un grup de gent vam exigir que volíem seleccions catalanes; perquè ja està bé que els esportistes hagin de passar per una bandera que no és la seva i un himne que no és el seu’’ Feliu, va relacionar les seves peticions amb paraules de l’escriptor Josep Miquel Servià: ‘’Nosaltres solament exigim ser qui som.’’

Seguidament, diverses autoritats dels nostres barris van pujar a l’escenari, per tal de lliurar els premis als guanyadors. Hi van assistir: Jordi Martí, regidor del Districte; Ester Capella, senadora d’ERC; Jose Antonio Calleja, conseller portaveu del PP al Districte; Cristofol Ortolà, conseller portaveu d’ICV-EUiA al Districte; Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta; Lluís Maté, president de Font de la Guatlla; i Enric Sobirà, rector de la parròquia de Sant Medir.

Durant l’acte, es van entregar diversos premis: al màxim golejador de futbol del Districte per Sergio Navarro de la U.E.Sants i Joycie Aulespia de l’APA Poble-sec.

CRÒNICA DE L'ENTREGA DE PREMIS

GALERIA FOTOGRÀFICA

VÍDEO DE L'ENTREGA DE PREMIS

LLISTAT DE PREMIS

Consulta la llista amb tots els premiats

bottom of page