top of page

FESTA DE L'ESPORT 2017

La 14a Festa de l’Esport de Sants-Montjuïc reconeix la temporada històrica dels nostres equips i esportistes

Els equips esportius dels nostres barris van ser premiats, dilluns al vespre, en la XIV Festa de l'Esport de Sants-Montjuïc, organitzada per Sants 3 Ràdio i EL3.CAT. Un any més, el Teatre de Sant Medir va quedar petit per la gran afluència d'assistents, més de 300 persones.

Els equips esportius dels nostres barris van ser premiats, dilluns al vespre, en la XIV Festa de l’Esport de Sants-Montjuïc, organitzada per Sants 3 Ràdio i EL3.CAT. Un any més, el Teatre de Sant Medir va quedar petit per la gran afluència d’assistents, més de 300 persones, que no es van voler perdre el reconeixement als esportistes que han culminat una campanya plena d’èxits.

 

La Unió Esportiva de Sants va tenir un paper destacat durant la gala, després d’aconseguir una fita històrica, com és la de disputar la promoció d’ascens a Tercera Divisió. El davanter santsenc, Sergio Navarro va rebre el guardó del màxim golejador del Sants, amb 10 gols a les botes; i el capità Aleix Lage va rebre el premi al millor jugador de l’equip santsenc, segons l’afició del club blanc-i-verd.

 

La gala esportiva va commemorar l’aniversari de diferents clubs que enguany celebren els seus respectius aniversaris. És el cas del Club Esportiu Terra Negra o el Catalunya Cricket Club que arriben als 10 anys d’història. També, el Club d’Escacs la Cadena, el Club Natació Joan Pelegrí, el Club Esportiu Handbol Barcelona Sants o l’Associació Futbol Poble-sec, que van rebre un reconeixement pels seus 25 anys. El Club Judo Condal va ser distingit per complir 50 anys, així com la UEC de Sants que es va fundar fa 85 anys, el Dinàmic Batlló que ja n’ha fet 90, o el Foment Excursionista de Barcelona i la Unió Esportiva de Sants que freguen el centenari amb 95 anys d’activitat esportiva al barri. A més, es va premiar la trajectòria de Domingo Catalan, atleta molt arrelat a Sants-Montjuïc; i la del Mercat Nou pels 70 anys de futbol base. Els equips esportius i, per tant, el conjunt humà que garanteix el rendiment i els èxits també van ser premiats.

CRÒNICA DE L'ENTREGA DE PREMIS

REVIU  L'ENTREGA COMPLETA

GALERIA FOTOGRÀFICA

VÍDEO DE L'ENTREGA DE PREMIS

bottom of page